Blogi.

BLOGI on kuvia ja vain vähän tekstiä. Kuvia matkoilta, omia valokuvausprojekteja ja kuvia kameran takaa. Asiaakin on, kuten FAQ (usein kysytyt kysymykset) ja myyntiin tai vaihtoon tulleita valokuvaustarvikkeita.

Lehtikuvaus Turku
Yleinen

Lehtikuvaus Turku

Lehtikuvaus – Kuvituskuvaus Lehtikuvaukset aikakauslehtiin, asiakas- ja sidsryhmälehtiin, asiakaslehtiin, sanomalehtiin, kustantajille, sekä viestintä- ja mainostoimistoille. Kontaktoin ajoissa kuvattavan kanssa ja aikatauluni pitävät. Kuvat toimitan nopeasti,

Lue lisää »
Valokuvastudio Turku
Myytävänä

Myydään Nikonia

Myytävänä Kaluston päivityksen johdosta, myyn joitakin kameroita ja objektiivejä pois. Mikäli hinnassa on mukana alv, on se mainittu hinnan perässä.  Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Lue lisää »
Mui Ne Harbour
Matkakuvaus

Vietnam 2018

Vietnam. Lomalla Vietnamissa 2018. Yhdistetty kaupunki ja rantaloma keväällä 2018. Kuvausretkiä turistialueilla ulkopuolelle.

Lue lisää »
Yleinen

Joulukorttikuvaus

Joulukorttikuvaus. Tämä oli kolmas vuosi kun järjestin studiolla teemakuvauksen, aiheena joulukorttikuvaus. Tänä vuonna oli kävijöitä selvästi aikaisempia kertoja enemmän ja pidinkin joulukorttiasetelman paikoillaan suunniteltua pidempään.

Lue lisää »
Myytävänä

Epson 3880

Myyty Myydään Epson 3880. Myyn tarpeettomaksi jääneen Epson 3880 tulostimen.Mustat värit juuri uusittu.Toimiva ja erittäin hyvää jälkeä tekevä tulostin. Mukaan lähtee nippu A3 ja A2

Lue lisää »
Muotokuvaus Turku
Portfolio

Tarulyn

Tarulyn. Aikuisen naisen muotokuvaus studiolla. Tällaista jälkeä syntyi kun inspiraationa oli Marilyn Monroen vanhat mustavalkokuvat.

Lue lisää »
Matkakuvaus

Karhukuvaus 2017

Karhuja 2017. Lomalla taas Kuusamossa ja kuinka ollakaan, vietin pari yötä karhuja kuvaamassa. Uusi kuvauspaikka oli hieno ja karhuja pääsin kuvaamaan metsässä – Niiden luonnollisessa ympäristössä.

Lue lisää »
Matkakuvaus
Myytävänä

Myydään Macbook Pro

MYYTY Myydään Macbook Pro 15″ Macbook Pro 15″ Retina, mid 2014 https://support.apple.com/kb/sp704?locale=en_US Omassa käytössäni ollut läppäri. Tämä maksoi vuonna 2015 n. 3500€. HIntapyyntö 1350€ Hinta

Lue lisää »