Blogi. Kuvia ja tekstejä sieltä täältä.

Kuvia matkoilta, omia valokuvausprojekteja ja kuvia kameran takaa. Asiaakin on, kuten FAQ (usein kysytyt kysymykset) ja myyntiin tai vaihtoon tulleita valokuvaustarvikkeita. Kysymykset ja kommentit voi laittaa suoraan minulle. Yhteystiedot löytyvät etusivun alareunasta.

valokuvaajan kameralaukku

Mitä kulkee mukana kameralaukussa?

Kurkistus kameralaukkuun ja muihin mukanani kulkevaan kalustoon. Minulla on useampikin kameralaukku, mutta keikoilla kulkee mukana Think Tankin iso laukku. Laukku on mitoitettu siten, että se kulkee vielä käsimatkatavaroissa lentokoneessa.

Lue lisää ››
Don't push the red button

Don’t push the red button!

Don’t push the red button! Itse inhoan kaikenlaista markkinointiviestintää jota en ole tilannut. Tämän takia mietin pitkään onko järkeä lähteä itse tekemään sähköpostimarkkinointia. Yksinyrittäjällä on kuitenkin aika rajalliset budjetit markkinointii, joten päätin tuota kokeilla.

Lue lisää ››
FEP Sertifikaatti

European Photographer

FEP, Federation of European Professional Photographers, on kansainvälisesti arvostettu, voittoa tavoittelematon ammattivalokuvaajien organisaatio. Järjestö on perustettu vuonna 1999.

Lue lisää ››
Seurakuvaus Turku

Urheilu- ja seurakuvaus

Pelaajakuvaus ja joukkuekuvaus urheiluseuroille. Olen kuvannut tuhansia urheilijoita ja satoja joukkueita. Jääkiekkoa, jalkapalloa, salibandyä, koripalloa, taitoluistelijoita… You name it.

Lue lisää ››