Blogi.

Blogi.

BLOGI on kuvia ja vain vähän tekstiä. Kuvia matkoilta, omia valokuvausprojekteja ja kuvia kameran takaa. Asiaakin on, kuten FAQ (usein kysytyt kysymykset) ja myyntiin tai vaihtoon tulleita valokuvaustarvikkeita.

All done

Ballerina

Ballerina. Upean Miss E’n kanssa tehty balettiaiheinen kuvaus Turun Linnan historiallisissa tiloissa. Klikkaa auki ja katso kuvat.

Lue lisää
Lehtikuvaus Turku

Lehtikuvaus Turku

Lehtikuvaukset aikakauslehtiin, asiakas- ja sidsryhmälehtiin, asiakaslehtiin, sanomalehtiin, kustantajille, sekä viestintä- ja mainostoimistoille.

Lue lisää
Seurakuvaus Turku

Urheilukuvaus / Seurakuvaus

Pelaajakuvaus ja joukkuekuvaus urheiluseuroille. Olen kuvannut tuhansia urheilijoita ja satoja joukkueita. Jääkiekkoa, jalkapalloa, salibandyä, koripalloa, taitoluistelijoita… You name it.

Lue lisää
Mui Ne Harbour

Vietnam 2018

Vietnam. Lomalla Vietnamissa 2018. Yhdistetty kaupunki ja rantaloma keväällä 2018. Kuvausretkiä turistialueilla ulkopuolelle.

Lue lisää
Joulukorttikuvaus

Joulukorttikuvaus

Joulukorttikuvaus. Tämä oli kolmas vuosi kun järjestin studiolla teemakuvauksen, aiheena joulukorttikuvaus. Tänä vuonna oli kävijöitä

Lue lisää
Muotokuvaus Turku

Tarulyn

Tarulyn. Aikuisen naisen muotokuvaus studiolla. Tällaista jälkeä syntyi kun inspiraationa oli Marilyn Monroen vanhat mustavalkokuvat.

Lue lisää

Karhukuvaus 2017

Karhuja 2017. Lomalla taas Kuusamossa ja kuinka ollakaan, vietin pari yötä karhuja kuvaamassa. Uusi kuvauspaikka oli hieno ja karhuja pääsin kuvaamaan metsässä – Niiden luonnollisessa ympäristössä.

Lue lisää

Copyright © 2011-2019 Valokuvaaja Timo Mäkipää. Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään. | Kuvauksiin sovellettavat, yleiset sopimus- ja toimitusehdot löytyvät täältä. | Sivuston tietosuoja-asetus löytyy täältä.

valokuvaus yrittäjä Turku
Ammattivalokuvaaja Turku
Passikuvan ammattilainen Turku