CV-kuvaus tai muuten vain tyylikäs kuva esimerkiksi some-profiiliin.

CV, Curriculum Vitae, tai suomalaisittain ansioluettelo, tarvitaan lähes aina työhakemukseen liitteeksi, kun hakee työpaikkaa.
CV’n tarkoitus on antaa mahdollisimman kattava käsitys hakijan osaamisesta, koulutuksesta ja aikaisemmista työtehtävistä.
Monet käyttävätkin aikaa ja vaivaa rakentaaksen erottuvan ja hyvän CV’n, jolla sitten erottuisi muista hakijoista ja kukaties, pääsee haastateltavaksi hakemaansa työpaikkaan.

CV-kuvaus Turku

Eräs tuttuni rekrytoi usein uusia työntekijöitä. Hän kertoi, että CV’t joissa ei ole hakijan omaa kuvaa lainkaan, harvoin pääsevät hakuprosessissa eteenpäin. 
Kuva hakemuksessa on yleensä ensimmäinen asia johon rekrytoija kiinnittää huomionsa. CV’tä lukiessa rekrytoija luo mielikuvan henkilöstä ja vaikka tuttuni työpaikassa ulkonäkö ei ole koskaan valintaperuste, on tärkeää, että hakijakanditaatti saa kasvot. Kuva, yhdessä hakijan kirjoittaman tekstin kanssa, luo kokonaisemman mielikuvan hakijasta.

On helppoa olla samaa mieltä tuttavani kanssa. 

No, minkälaisen kuvan sitten laitat hakemukseen? Paljolti riippuu siitä, minkälainen hakemuksesi on muuten ja ennen kaikkea, mihin tehtävään olet hakemassa. 

Hyvä CV-kuva on rento mutta ammattimainen. Katse on suunnattu kameraan, eli myös henkilöön joka kuvaa katsoo. Coolit, kameran ohi katsovat kuvat ja kännykällä otetut selfiet, sopivat paremmin some-profiileihin :) Ja muista, että hymy sopii aina ja kaikille, pienikin.

Kun varaat ajan CV-kuvaukseen, saat joitakin käytännön vinkkejä kuvauksesta. Opastan ja ohjaan koko kuvauksen ajan ja tarvittaessa otamme niin monta kuvaa, että sieltä varmasti löytyvät kolme, hintaan sisältyvää, mieleistäsi otosta. Kun olemme valinneet kuvat, teen kuville kevyen editoinnin ja toimitan kuvat sinulle sähköisesti, useimmiten vielä saman päivän aikana.

P.S Hakemukseen tarvitset vain yhden kuvan. Ne kaksi muuta voivat olla rennompia ja niitä voi sitten käyttää esim. somessa.

Klikkaa alla olevaa painiketta ja siirryt suoraan ajanvaraukseen.