Henkilökuvaus Turku

Yrityksen henkilökuvaus.

Minkälaisen ensivaikutelman annat sivuillassi verailijoille? Yritysten henkilökuvaukset. Tiimikuvat, kuvat henkilökortteihin ja nettisivuille. CV-kuvauksia myös yksityisasiakkaille.

Yrityksen henkilökunnan valokuvaus on hyvä tehdä kerralla kuntoon. Näin luot hyvän ensivaikutelman ja saat yhtenäisen ilmeen nettisivuille, henkilökortteihin ja muihin esitteisiin.

Kuvaus voidaan tehdä yrityksen omissa tiloissa ja taustana voi olla jokin maisema työympäristöstä tai halutunvärinen kuvaustausta. Vaihtoehtosiesti kuvaus voidaan tehdä studiolla, joka on hyvä vaihtoehto silloin, kun kaikki eivät pääse kerralla kuvaukseen. Studiolla on helppo tehdä sama valaistus ja ilme kuviin.

Saatte kauttani myös hyvän meikkaajan. Hän avustaa koko kuvauksen ajan, auttaa stailauksessa ja huolehtii, ettei kasvoilla ole liikaa kiiltoa salamavaloista. Meikkaaja myös säästää kuluja jälkikäsittelyssä.

Kuvauksen hinta määräytyy kuvattavien määrän mukaan. Ota yhteyttä ja tehdään yrityksellenne uudet, raikkaat ja kestävät kuvat moneen käyttöön!

Yrityskuvaus Turku

Laadukkaat, tyylikkäät ja yhtenäiset henkilökuvat yrityksellenne.

Jaa tämä julkaisu

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on telegram

Copyright © 2011-2019 Valokuvaaja Timo Mäkipää. Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään. | Kuvauksiin sovellettavat, yleiset sopimus- ja toimitusehdot löytyvät täältä. | Sivuston tietosuoja-asetus löytyy täältä.

valokuvaus yrittäjä Turku
Ammattivalokuvaaja Turku
Passikuvan ammattilainen Turku