Henkilökuvausta yrityksille.

Minkälaisen ensivaikutelman annat sivuillassi verailijoille? Yritysten henkilökuvaukset. Tiimikuvat, kuvat henkilökortteihin ja nettisivuille. CV-kuvauksia myös yksityisasiakkaille.

Yrityksen henkilökunnan valokuvaus on hyvä tehdä kerralla kuntoon. Näin luot hyvän ensivaikutelman ja saat yhtenäisen ilmeen nettisivuille, henkilökortteihin ja muihin esitteisiin.

Kuvaus voidaan tehdä yrityksen omissa tiloissa ja taustana voi olla jokin maisema työympäristöstä tai halutunvärinen kuvaustausta.
Vaihtoehtoisesti kuvaus voidaan tehdä studiolla, joka on hyvä vaihtoehto silloin, kun kaikki eivät pääse kerralla kuvaukseen. Studiolla on helppo tehdä sama valaistus ja ilme kuviin.

Saatte kauttani myös hyvän meikkaajan. Hän avustaa koko kuvauksen ajan, auttaa stailauksessa ja huolehtii, ettei kasvoilla ole liikaa kiiltoa salamavaloista. Meikkaaja myös säästää kuluja jälkikäsittelyssä.

Kuvauksen hinta määräytyy mm. kuvattavien määrän ja kuvan tyylin mukaan. 
Ota yhteyttä ja tehdään yrityksellenne uudet, raikkaat ja kestävät kuvat  – moneen käyttöön!

Henkilökuvaus CV-kuvaus
Henkilökuvaus yrityksen tiloissa
Henkilökuvausta varten pystytetty studio asiakkaan tiloissa.

Kun kuvattavia henkilöitä on useita, on helpointa tuoda studio yrityksen tiloihin. Tilaksi riittää muutama neliö, jonne saan pystytettyä valot ja taustan. 

Kuvaus asiakkaan tiloissa ”häiritsee” vähiten normaalia työpäivää.  Kuvaus vie vain muutaman minuutin, joten kuvaus onnistuu helposti työn ohella.

Myöhemmin taloon tulevat henkilöt voivat rekryn yhteydessä varata ajan studiolle, jolloin kuviin saadaan yhtenäinen ilme.

Asiakkaat ovat tykänneet myös siitä, että kuvattava pääsee itse valitsemaan kuvansa muutamasta eri vaihtoehdosta, heti kuvauksen jälkeen.

Kysy lisää henkilökuvauksesta yrityksen tiloissa.

Laadukkaat, tyylikkäät ja yhtenäiset henkilökuvat yrityksellenne.