Jouhea kotisivut, paras kokeilemani koti nettisivuille.

Yhteistyötä Jouhea-kotisivujen kanssa.

Jouhea-kotisivut.fi on turkulainen kotisivuihin erikoistunut yritys. Jouhea tarjoaa avaimet käteen periaatteellä kaiken tarvitsemasi; Googleystävälliset, tyylikkäät ja nopeat kotisivut.

Itse olen tehnyt myös jonkin verran sivuja, lähinnä oman yritykseni tarpeisiin. Tässä yhteydessä olen kokeillut useita palveluntarjoajia, mutta vasta siirtyessäni Jouhealle, silmäni avautuivat. Sivuni latautuvat lähes puolet nopeammin kuin aikaisemmin.

Nopeuttakin suurempi hyöty siirrosta oli sivuston suojaus. Kaikki Jouhea-kotisivujen sivut ovat SSL-sertifikaatilla suojattuja.
Tämän vuoden alusta tuo on merkittävä tekijä löydettävyydessä, esim. Googlen palveluissa. Maaliskuusta alkaen Google alkaa varoittamaan sivuilla vierailijoita, jos sivut eivät ole suojattuja. Yrittäjänä on pelottava ajatus, että sivuillani vierailija saisi ensimmäisenä varoituksen sivuston turvattomuudesta. Pelkästään tämä on hyvä syy teettää sivut palveluntarjoajalla, joka antaa suojatun palvelimen sivuillesi.

Yhteistyö

Kun uutta sivustoa suunnitellaan, on kuvat keskeisessä roolissa. Jouhean toimesta saan layoutin, luonnokset tai muun vastaavan suunnitelman, joka kertoo minkälaiset kuvat sivuille tarvitaan.
Teen kustannuslaskelman ja välitän tarjouksen suoraan asiakkaalle. Kuvat tehdään suoraan kotisivuihin istuviksi, eli ne valaistaan ja jälkikäsitellään sivuston värimaailman ja muun tyylin mukaisesti. Kuvat myös optimoidaan siten, että ne latautuvat nopeasti ja näin kotisivujesi käytettävyys on vierailijoille mielekästä.

Oletko Jouhean asiakas ja haluat uudet raikkaat kuvat sivuillesi?

Olette varmasti jo keskustelleet kuvista sivujen luonnostelun yhteydessä. Jos sinulla on selkeä kuva mitä haluat, voit olla suoraan yhteydessä ja sovimme kuvausaikataulun ja keskustelemme kuvausvalmisteluista.
Sekään ei haittaa, jos et tarkaan tiedä mitä haluat. Valokuvaajana osaa auttaa ja tuoda ideoita kuvista, jotka näyttävät hyviltä uusilla sivuillasi.
Tekniset yksityiskohdat hoidan suoraan Jouhean kanssa ja sinä saat valmiit sivut, jossa on raikkaat ja tyylikkäät kuvat.

Lisätietoja kuvauksista ja hinnoista voit pyytää suoraan minulta. Yhteystiedot löytyvät täältä.

Jouhea-kotisivut löytyvät klikkaamalla tästä.