Lahjakortti valokuvaukseen - Oikeasti hyvä lahja.

Lahjakortti valokuvaukseen on oikeasti hyvä ja henkilökohtainen lahja. Esimerkiksi pienen lapsen tuoreille vanhemmille se on varmasti mieluisa lahja.
160€ lahjakortilla he saavat esimerkiksi yksivuotiskuvauksen tai jos he päättävät tulla kuvaukseen aikaisemmin, sekin onnistuu.
Samalla voidaan ottaa kuva myös vanhemmista lapsen kanssa. Yksivuotiskuvat ovatkin ehdottomasti suosituin lapsikuvaus meillä.

Lahjakortteja on useita eri hintaisia, 50 eurosta ylöspäin. Jos kuvauksen hinta on suurempi, kuin lahjakortin arvo, voi erotuksen maksaa paikan päällä. Näin lahjakortin saaja voi itse itse päättää minkä kuvauksen haluaa.
Lahjakortit maksetaan verkkokaupassa, jossa on useita erilaisia maksuvaihtoehtoja – myös osamaksulla voi lahjakortin ostaa.

Lapsikuvaus Turku
Ylioppilaskuvaus Turku

Lahjakortit ovat voimassa yhden vuoden ostopäivästä lukien. Jos kuitenkin ostaa kortin esim. yksivuotiskuvaa ajatellen, joustan aikarajassa ja kuvaukseen varmasti pääsee, vaikka aikaraja oliskin tullut jo jokin aika sitten vastaan.

Lahjakortteja myydään verkkokaupassa. Oston jälkeen saat sähköpostiviestin, jonka liitteenä kortti on.
Kortteja on useita erilaisia malleja. Jos valmiit mallit eivät miellytä omaa silmää, voi lahjakortin tehdä myös itse tai ostaa valmiin kortin kaupasta. Ainoa tärkeä asia on, että muistaa laittaa myös itse tehtyyn korttiin lahjakortin koodin. Siten tiedän, että kortti on voimassa oleva ja olen sen oikeasti myynyt :)

Lahjakorttia ostaessa on mahdollisuus laittaa korttiin viesti tai vaikkapa jokin runo. Kirjoita haluamasi teksti ”Viesti”-kenttään ennen, kuin lisäät kortin ostoskoriin. Tuo kirjoittamasi teksti tulostuu  korttiin. Jos ei oma runosuoni juuri syki, valmiita, sopivia runoja löytyy helposti vaikka Googlesta hakemalla.

Siirry tutkimaan lahjakortteja klikkaamalla tästä.