Matkakuvaus

Pariisi 2015.

Pariisi. Niin monet ovat Pariisia kehuneet, että sinne oli lähdettävä lomalle. Ranskan kielestä en ymmärrä juuri mitään, mutta englannilla pärjää hyvin, kunhan ensin on ranskalla tervehtinyt. Se sujuu hyvin, mutta muuten olen lähinnä huvittanut paikallisia yrittäessäni lausua ranskaa. Yleisesti ottaen pariisilaiset ovat mainettaan parempia ja erittäin ystävällisiä. Apua tarjotaan ventovieraille ja palvelut toimivat.

Lomaillessa minulla on aina kamera mukana. Välillä se on ärsyttävän painava ja tiellä, mutta matkakuvaus vaatii hintansa. Repun painoa voi koittaa keventää ottamalla pienemmän kameran tai vähemmän objektiiveja. Paitsi, että tietenkään ei voi. Mukaan pitää ottaa kaikki tarvittava kuvauskalusto ja vielä vähän enemmän kuin tarvitsisi. Pariisissa minulla oli jalustakin mukaan pakattuna.

Mutta takaisin Pariisiin. Tässä tämä kaunis kaupunki, kuvina.

Jaa tämä julkaisu

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on telegram

Copyright © 2011-2019 Valokuvaaja Timo Mäkipää. Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään. | Kuvauksiin sovellettavat, yleiset sopimus- ja toimitusehdot löytyvät täältä. | Sivuston tietosuoja-asetus löytyy täältä.

valokuvaus yrittäjä Turku
Ammattivalokuvaaja Turku
Passikuvan ammattilainen Turku