Suositukset

Hei! Kiva kun olet täällä!

Jätä suosituksesi ja kerro muille mitä mieltä olit. Julkaisen suosituksia sivuillani.
Henkilötietojasi ei kerätä ja voit halutessasi käyttää pelkkää etunimeä tai nimimerkkiä.

  • Anna oma ja/tai yrityksen nimi tähän.
  • Valitse kuvaus, jossa olit
  • Kirjoita muutamalla sanalla oma suosituksesi tähän.

Mitä mieltä muut olivat...

Kari Muhonen

Timolla on taito saada kuvattavat rentoutumaan ja tuomaan esille parhaat puolensa. Hän huomioi ihailtavalla tavalla toiveet ja muutaman kysymyksen avulla luotsaa kuvattavan mielensä maisemiin.

Elina Rehmonen, HouseOfTherapy Oy

Psykoterapeuttina pidän tärkeänä kuvien onnistumisen näkökulmasta, että valokuvaaja osaa rakentaa psykologisen yhteyden kuvattaviensa kanssa. Kyseessä on hyvinkin henkilökohtainen vuorovaikutustapahtuma. Timo onnistui erinomaisesti luomaan sellaisen vuorovaikutteisen kuvaustilanteen, jossa jokainen meistä koki tulleensa kohdatuksi ja ikuistetuksi aitona itsenään.

Perhe Dahl

Ihan huippu valokuvaaja. Osasi käsitellä lapsia ammattilaisen ottein. Ei minkäänlaista kiireen tuntua, vaan opasti lapsia rauhallisesti ja jaksoi odottaa, että vierastaminen menee ohi ja lapset ovat luonnollisesti. Kuvien saaminen omaan käyttöön tuli todella nopeasti (saman päivän aikana) ja niiden laatu oli huikea. Voin vilpittömästi suositella.

Eve & Elias

Olemme kaikin puolin todella tyytyväisiä hääkuviimme! :) Asioista oli helppo sopia etukäteen, ja saimme juuri sellaisen kuvauskokonaisuuden, jonka toivoimmekin. Suosittelemme!