Suositukset

Suositukset

Hei! Kiva kun olet täällä!

Jätä suosituksesi ja kerro muille mitä mieltä olit. Julkaisen suosituksia sivuillani.
Henkilötietojasi ei kerätä ja voit halutessasi käyttää pelkkää etunimeä tai nimimerkkiä.

  • Anna oma ja/tai yrityksen nimi tähän.
  • Valitse kuvaus, jossa olit
  • Kirjoita muutamalla sanalla oma suosituksesi tähän.

Mitä mieltä muut olivat...

Tremola Oy

Timon kanssa uusien henkilökuvien ottaminen sujui luontevasti. Huumoria ei puuttunut tilanteesta, ja valmiit kuvat tuli jo ennen kuin ehdin niitä edes odottaa. Jatkoa odottaen :)

Perhe Dahl

Ihan huippu valokuvaaja. Osasi käsitellä lapsia ammattilaisen ottein. Ei minkäänlaista kiireen tuntua, vaan opasti lapsia rauhallisesti ja jaksoi odottaa, että vierastaminen menee ohi ja lapset ovat luonnollisesti. Kuvien saaminen omaan käyttöön tuli todella nopeasti (saman päivän aikana) ja niiden laatu oli huikea. Voin vilpittömästi suositella.

Peppi

Kuvauskokemus oli rento ja lämmin. Onnistuneita kuvia oli kansio pullollaan! Sekä lapselle että vanhemmille jäi erittäin hyvät fiilikset. Kiitos Timo!

Turkka Suomi, Celsa Steel Service Oy

Meille oli tuotekuvauksissa tärkeää kuvien korkea laatu, yhdenmukaisuus ja joustavuus kuvausaikatauluissa. Timolta olemme saaneet nämä kaikki erinomaisella toteutuksella. Timon ammattimainen ja asiakkaan huomioon ottava asenne teki vaikutuksen ja voin varauksetta suositella häntä, jos haussa on työnsä loistavasti hoitava ammattilainen.

Eve & Elias

Olemme kaikin puolin todella tyytyväisiä hääkuviimme! :) Asioista oli helppo sopia etukäteen, ja saimme juuri sellaisen kuvauskokonaisuuden, jonka toivoimmekin. Suosittelemme!

Copyright © 2011-2019 Valokuvaaja Timo Mäkipää. Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään. | Kuvauksiin sovellettavat, yleiset sopimus- ja toimitusehdot löytyvät täältä. | Sivuston tietosuoja-asetus löytyy täältä.

valokuvaus yrittäjä Turku
Ammattivalokuvaaja Turku
Passikuvan ammattilainen Turku