Jätä oma suosituksesi täällä.

Hei! Kiva kun olet täällä!

Jätä suosituksesi ja kerro muille mitä mieltä olit. Julkaisen suosituksia sivuillani.
Henkilötietojasi ei kerätä ja voit halutessasi käyttää pelkkää etunimeä tai nimimerkkiä.

  • Anna oma ja/tai yrityksen nimi tähän.
  • Valitse kuvaus, jossa olit
  • Kirjoita muutamalla sanalla oma suosituksesi tähän.

Mitä mieltä muut olivat...

Elina koivisto

1 -vuotiaan tyttäremme kuvista tuli todella kauniita! Timo on mukava ja hänen kanssaan tuli helposti juttuun koko perhe! Lasten kuvaaminen oli luontevaa ja rauhallista. Iso suositus!

Sirje Siukola

Ihan mahtava kuvaaja. Tunnelma kuvauksessa rento ja hyväntuulinen. Kuvat saatiin jo samana päivänä. Todella upeita kuvia. Seuraavan kerran kun kaipaamme taas kuvaajaa tiedämme minne mennä! 🙂

Iina + perhe

Loistava kuvaaja! Tuli hyvät kuvat jo samana päivänä. Kuvaus oli miellyttävä, ajanvaraus toimi hyvin ja hinta on kohdallaan. Suosittelen!

Tremola Oy

Timon kanssa uusien henkilökuvien ottaminen sujui luontevasti. Huumoria ei puuttunut tilanteesta, ja valmiit kuvat tuli jo ennen kuin ehdin niitä edes odottaa. Jatkoa odottaen 🙂

Perhe Dahl

Ihan huippu valokuvaaja. Osasi käsitellä lapsia ammattilaisen ottein. Ei minkäänlaista kiireen tuntua, vaan opasti lapsia rauhallisesti ja jaksoi odottaa, että vierastaminen menee ohi ja lapset ovat luonnollisesti. Kuvien saaminen omaan käyttöön tuli todella nopeasti (saman päivän aikana) ja niiden laatu oli huikea. Voin vilpittömästi suositella.