Suositukset

Hei! Kiva kun olet täällä!

Jätä suosituksesi ja kerro muille mitä mieltä olit. Julkaisen suosituksia sivuillani.
Henkilötietojasi ei kerätä ja voit halutessasi käyttää pelkkää etunimeä tai nimimerkkiä.

  • Anna oma ja/tai yrityksen nimi tähän.
  • Valitse kuvaus, jossa olit
  • Kirjoita muutamalla sanalla oma suosituksesi tähän.

Mitä mieltä muut olivat...

Jani Tuominen / Kaari Plasmasytyttimet

Meille on tärkeää, että tuotteidemme korkealaatu välittyy asiakkaillemme myös kuvien kautta, sillä laadukas tuotekuva kertoo tuotteesta enemmän kuin tuhat sanaa. Timo suoritti kohdallamme koko prosessin alusta loppuun asiakaslähtöisesti, alkuperäistä aikataulua edellä ja ennen kaikkea kuvien lopputulos ylitti odotukset. Suosittelen vilpittömästi.

Kari Muhonen

Timolla on taito saada kuvattavat rentoutumaan ja tuomaan esille parhaat puolensa. Hän huomioi ihailtavalla tavalla toiveet ja muutaman kysymyksen avulla luotsaa kuvattavan mielensä maisemiin.

Elina Rehmonen, HouseOfTherapy Oy

Psykoterapeuttina pidän tärkeänä kuvien onnistumisen näkökulmasta, että valokuvaaja osaa rakentaa psykologisen yhteyden kuvattaviensa kanssa. Kyseessä on hyvinkin henkilökohtainen vuorovaikutustapahtuma. Timo onnistui erinomaisesti luomaan sellaisen vuorovaikutteisen kuvaustilanteen, jossa jokainen meistä koki tulleensa kohdatuksi ja ikuistetuksi aitona itsenään.

Perhe Dahl

Ihan huippu valokuvaaja. Osasi käsitellä lapsia ammattilaisen ottein. Ei minkäänlaista kiireen tuntua, vaan opasti lapsia rauhallisesti ja jaksoi odottaa, että vierastaminen menee ohi ja lapset ovat luonnollisesti. Kuvien saaminen omaan käyttöön tuli todella nopeasti (saman päivän aikana) ja niiden laatu oli huikea. Voin vilpittömästi suositella.

Peppi

Kuvauskokemus oli rento ja lämmin. Onnistuneita kuvia oli kansio pullollaan! Sekä lapselle että vanhemmille jäi erittäin hyvät fiilikset. Kiitos Timo!