Testimonials

Hi! Good to see You here!

Leave your recommendations and tell others what you think. 

Your personal information will not be collected and, if you prefer, you can also use a nickname.

  • Anna oma ja/tai yrityksen nimi tähän.
  • Valitse kuvaus, jossa olit
  • Kirjoita muutamalla sanalla oma suosituksesi tähän.

Tässä muutama suositus malliksi

Tremola Oy

Timon kanssa uusien henkilökuvien ottaminen sujui luontevasti. Huumoria ei puuttunut tilanteesta, ja valmiit kuvat tuli jo ennen kuin ehdin niitä edes odottaa. Jatkoa odottaen :)

Perhe Dahl

Ihan huippu valokuvaaja. Osasi käsitellä lapsia ammattilaisen ottein. Ei minkäänlaista kiireen tuntua, vaan opasti lapsia rauhallisesti ja jaksoi odottaa, että vierastaminen menee ohi ja lapset ovat luonnollisesti. Kuvien saaminen omaan käyttöön tuli todella nopeasti (saman päivän aikana) ja niiden laatu oli huikea. Voin vilpittömästi suositella.

Peppi

Kuvauskokemus oli rento ja lämmin. Onnistuneita kuvia oli kansio pullollaan! Sekä lapselle että vanhemmille jäi erittäin hyvät fiilikset. Kiitos Timo!

Turkka Suomi, Celsa Steel Service Oy

Meille oli tuotekuvauksissa tärkeää kuvien korkea laatu, yhdenmukaisuus ja joustavuus kuvausaikatauluissa. Timolta olemme saaneet nämä kaikki erinomaisella toteutuksella. Timon ammattimainen ja asiakkaan huomioon ottava asenne teki vaikutuksen ja voin varauksetta suositella häntä, jos haussa on työnsä loistavasti hoitava ammattilainen.

Eve & Elias

Olemme kaikin puolin todella tyytyväisiä hääkuviimme! :) Asioista oli helppo sopia etukäteen, ja saimme juuri sellaisen kuvauskokonaisuuden, jonka toivoimmekin. Suosittelemme!